Websites
Een website is onmisbaar in deze digitale wereld! Het brengt bekendheid buiten de grenzen van uw werkgebied. Een ultiem visitekaartje. Natuurlijk zijn er ontzettend veel verschillende soorten websites. De mogelijkheden zijn eindeloos! Van onwijs mooie foto sliders voor uw portfolio tot een eenvoudig overzichtelijk geheel waarbij de klant in 1 oogopslag ziet waar uw onderneming om draait. Het is belangrijk dat de website reflecteert waar u voor staat en daar help ik u graag mee! Natuurlijk heeft u alle inspraak in wijzigingen en aanpassingen. De website is niet eerder klaar dan wanneer u tevreden bent! Onder aan deze pagina vindt u een overzicht van de websites die wij in opdracht van verschillende klanten hebben gemaakt.
  • Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend. Geen bedrijf of werkwijze is hetzelfde. Wij passen ons dan ook graag aan! Vraag gerust naar de mogelijkheden en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Graag tot ziens!
  • Wij hebben alle expertise in huis, alsmede de benodigde certificering. Meer dan dat: wij zijn klantgericht en komen graag langszij om u te helpen. Geen opdringerigheid en dure facturen, daar doen wij niet aan.
  • Wij zijn een heel divers bedrijf, van alle markten thuis kunnen we wel stellen. Zo kunnen wij ondersteuning bieden aan particulieren en bedrijven op de meest uiteenlopende manieren. Wij houden van maatwerk en duidelijkheid.
Bijbels Diner

Bijbels Diner

Deze website hebben wij gemaakt voor het Bijbels Diner, een interactief diner in een historische setting.
Inver Woon Werk Concept

Inver Woon Werk Concept

Voor Inver Woon Werk Concept hebben wij een overzichtelijke website gemaakt die alle diensten laat zien die InverWWC doet.
Jaap Derks

Jaap Derks

Jaap Derks kwam bij ons via de planning en vroeg of wij ook de website een facelift wilden geven. Een super leuke website was het resultaat.
Pasjes voor Vrijheid

Pasjes voor Vrijheid

Een opdrachtgever vroeg ons om deze website voor hun te bouwen en te exploiteren.
Stichting Hoopvolle Toekomst

Stichting Hoopvolle Toekomst

Gyury en Jemima vroegen ons om een simpele maar aantrekkelijke website te maken voor hun stichting waar ze mee bezig zijn op te bouwen. Super leuk om dit stel met een passie voor jeugd te helpen.
Van Kessel Advocatuur

Van Kessel Advocatuur

Mr. Arno van Kessel vroeg ons om een website te maken om zijn advocatenkantoor digitaal vindbaar te maken.